Våre rom

Namsentunet har åpent for overnatting året rundt, og tar i mot veifarende så vel som laksefiskere og turister. Vi kan skilte med 22 luksuriøse rom fordelt på 6 ulike tømmerhus.

Namsentunet har 21 luksuriøse rom og opptil 50 sengeplasser. Vi har alt fra enkeltrom og dobbeltrom til store familierom. Rommene er fordelt på seks ulike tømmerhus rundt omkring på tunet. 

Noen av rommene er plassert i tømmerhus sammen med flere rom, og har tilgang til fellesområder som stue og spisebord. Andre rom har egne innganger og man kan parkere rett ved døren. Alle våre hotellrom har private bad. Enkelte rom og hus har veranda med sittegrupper, hvor man kan sitte ute på godværsdager og nyte lyden og utsikten av elva. 

Rommene og husene er innredet etter skandinavisk stil, og har en lun og hjemmekoselig atmosfære. Veggene er dekorert med gamle og nye bilder av elva, laksefiskere, fangster og kart over fiskesoner. Her er det mye kultur og historie! 

Alle rom er utstyrt med senger av høy kvalitet, badekåper og håndklær. De aller fleste rom har egen flatskjerm TV og alle rom har tilgang på høyhastighets WIFI-internettforbindelse. Rommene er romslige, med god plass til lagring av for eksempel fiske- og jaktutstyr. 

Frokost er inkludert i romprisen. Vi disker opp med stor frokostbuffet hele sommerhalvåret. Utenfor sesong, og avhengig av belegget, tilbyr vi enten frokostbuffet eller frokostpakke på rommet. Uansett om det er frokostbuffet eller frokostpakke, så garanterer vi en god og innholdsrik frokost som gir deg en god start på dagen. 

Laksesætra 

Laksesætra er et stort hus med 4 soverom og totalt 8 sengeplasser som man kan leie et rom i, eller hele huset dersom man er en gruppe eller familie. I Laksesætra har man tilgang på kjøkken, stue og spisetue. Huset har 2 bad. I tillegg har man egen balkong på 2 av soverommene, samt en stor veranda nede med umiddelbar tilgang til egen badstue. Et ypperlig hus for de som skal ha et lengre opphold enten man fisker laks, skal stå på ski  på vinteren eller for en bedrift som skal jobbe i området. 

Vi ligger ved bredden av den berømte Namsen, "Elvenes Dronning" i Grong i Trøndelag fylke.