Holandsøya Gård

I tillegg til Namsentunet, tilbyr vi også opphold og laksefiske på gården vår Holandsøya, som ligger 10 kilometer vest for Grong sentrum. Fiskerboligen er et tradisjonelt og herskapelig hus, som ligger fredfullt til med landlige omgivelser. Her kan man fiske på valdet Holandsøya, som ligger bare 200 meter fra husveggen.

Fiskevaldet Øiem og Holandsøya strekker seg over Namsen. Her kan gjestene nyte et fredelig opphold og oppleve å bo i en historisk fiskerbolig fra 1925. Huset består av syv soverom med totalt 11 sengeplasser, en koselig peisestue, spisestue og et stort kjøkken. Utenfor finner man en stor hage med god boltreplass, grillhus og en veranda med utsikt over elven Namsen. Gården er et ypperlig alternativ for en større eller mindre gruppe som ønsker å være for seg selv og som trenger god plass.

Eksklusivt fiske
På Holandsøya har vi 1 km eksklusivt fiskevald, samt 3 tradisjonelle trebåter tilgjengelig. Båt/harlingfiske på denne delen av Namsen er spesielt gunstig, særlig i juni og deler av august. Man kan enten ro selv eller vi kan stille med roer. Roeren, eller guiden, har god lokalkunnskap om elva og forholdene. Landfiske er også populært her, og vi viser dere gjerne de beste stedene å stå. I tillegg har vi en romslig gapahuk rett ved elvebredden hvor man kan trekke seg tilbake i pausene. 

Vi ligger ved bredden av den berømte Namsen, "Elvenes Dronning" i Grong i Trøndelag fylke.