Selskap, kurs og møter

Namsentunet er et ypperlig sted for selskap, møter og samlinger av ulike slag, og vi er et populært sted for bursdager, jubileer, konfirmasjoner og julebord. Vi får mye skryt av våre unike lokaler som har en hjemmekoselig atmosfære. 

I kombinasjon med pent oppdekte bord og fyr i peisen, samt god mat og trivelig betjening, håper vi på å skape uforglemmelige opplevelser for deg og dine. 

Hovedbygningen/restauranten har en kapasitet på opptil 60 personer og lokalet “8-kanten” har plass til opptil 30 personer. I tillegg har vi Laksesætra og Lakseslottet for mindre grupper og styremøter. Både restauranten, 8-kanten og Laksesætra har store flatskjerm-TV, fra 55-75-tommer, til bruk ved presentasjoner o.l. Vi har også god internettkapasitet.

Namsentunet er et ypperlig sted for bedrifter som ønsker å kombinere det faglige med det sosiale. 

Vårt kjøkken kan servere alt fra enkle lunsjer og middager, til en større meny bestående av flere retter, samt koldtbord med varme og kalde retter. Vi har mye lokalt viltkjøtt som elg og laks på menyen. Utover det bruker vi mye råvarer fra våre lokale matprodusenter. Ta kontakt så setter vi opp en meny etter deres ønsker og preferanser. 

Kom gjerne innom for en uforpliktende prat, og få en omvisning av våre lokaler. 

Vi ligger ved bredden av den berømte Namsen, "Elvenes Dronning" i Grong i Trøndelag fylke.