Høst / Vinter

Jakt i Namdalen

Vi har ca. 110 000 DA for utleie av jakt. Vi tilbyr også Loser, guide og  utstyr ved behov. Vi på Namsentunet tilbyr flere former for jakt i Namdalen. Vi har mulighet til posteringsjakt på elg og rådyr i flotte omgivelser. Skulle det være ønskelig er det muligheter for både rype og skogsfugljakt. Holandsøya Gård er et perfekt sted for gåsejakt.

 

Isfisking

Vi fisker etter ørret og røye på isen i en av våre innsjøer med guider. Vi kan velge mellom 4 godt tilrettelagte sjøer med godt fiske. Telt og fiskeutstyr med guider.

 

 

 

Skiturer

Vi finner frem skiene og går i merkede løyper med utgangspunkt i fra Namsentunet eller Heia like ved. Lunsj ute ved bålet.  Bålkaffe, saft og mat servert ute i det fri.

 

 

Dyre- og sporoppdagelse med innlagt elgsafari.

Vi går ut i skogen og finner spor av rovdyr,  elg, rådyr, mår, rev, hare mm. En dyktig erfaren jeger og fangstmann følger med gruppen.

 

 

 

Scootersafari i Indre Namdal

Vi har hele 10 scootere som er fullt utstyrt med klær og verneutstyr. Turen langs godkjente snøscooterleder i Indre Namdal.  Det er mulighet for forskellige akteviteter som snørekjøring eller overnatting i snøhuler. På heldagsturer serveres det en god villmarkslunch i gamme  eller hytte inne på fjellet.

 

 

SKI AND SLEEP

 

Hotellovernatting med heiskort på Bjørgan

Vi tilbyr deg overnatting, inkludert heiskort, til kun 700,- per pers!

Vi tilbyr overnatting inkludert frokost og heistkort til kun 700,- pr pers. Vi har ulike hotellrom, alt fra enkeltrom og dobbeltrom, til større familierom. Fordelen med å overnatte hos oss er at man har tilgang til store fellesområder rett utenfor hotellrommene. Her kan man være sosiale sammen med familien eller vennegjengen både morgen og kveld. I tillegg har våre overnattingsgjester tilgang til 2 badstuer. Hva med å avslutte dagen i bakken med en tur i saunaen? På morgenen serverer vi en deilig frokostbuffet.

Vi har tett samarbeid med Grong Skisenter (Bjørgan) som er Nord-Trøndelags største skisenter. Skisenteret ligger ca. 10km sør for Namsentunet. På Bjørgan finner du  4 skiheiser, 15 forskjellige nedfarter, egen terrengpark for Snowboard & Twintipp, og 150m barnebakke.

Du finner også det nye skiskytterstadion, hvor du kan gå flere mil i opptråkkede løyper rundt stadion, eller være deltager\tilskuer på flere arrangement.

Eller kanskje det frister med en av Nord-Trøndelags fineste fjell-løyper, her kan du nyte flere mil med oppkjørte løyper på fjellet.

Book din overnatting hos oss, så ordner vi med heiskort, slik at alt er klart til å bare dra i bakken med en gang dere ankommer.

Overnatting i Snøhule

Vi ovenatter i snøhule i Vakkerduma på Geitfjellet. Vi tar skitrekket i fra Grong Skisenter etterfulgt av en skitur på ca 3 km. Vi graver snøhule til overnatting. om kvelden nyter vi en god middag i det fri. når vi står opp påfølgende dag blir det frokost med god bålkaffe. Namsentunet stiller med mat og alt utstyr som trengs for en spennende og minnerik opplevelse.