«The Queen of The Rivers» Namsen er Norges BESTE lakseelv

Kanskje vil DERE prøve fiskelykken i Namsen og bli kjent med et meget godt produkt. Namsen som sportsfiskeelv ble i fjor Norges beste lakseelv. Vi fanger hvert år mellom 6 – 9000 laks  på 3 måneder i Namsen. Av dem blir ca 1500 laks fisket på våre fiskesoner i Upper Namsen.

Upper Namsen Fishing og Namsentunet kan skilte med til sammen hele 10 kilometer laksefiske i Namsen og Sanddøla, fordelt på 4 valdsoner – og vi tilbyr 5 forskjellige boenheter med 30 soverom. I tillegg har vi hele 25 aktiviteter som passer godt for bedrifter, gutteturer og familier. Vi kan nevne fossevandringelvesorkling, flueinstruksjon, golf, sykkelturer, bukkejakt på rådyr, gås- og stokkandjakt, havfiske, elgjakt, elgsafari, laksesafari, natursti og vandring på stier i fjellet er noe av det vi kan friste med.

Felles for våre 5 boenheter-Laksesetra, lakseslottet, Lokkeren, Elvebredden på Namsentunet samt Fiskeboligen på Holandsøya Gård i Grong er at våre gjester alltid senker sine skuldre i lag med venner, i et hjemmekoselig miljø. Våre gjester finner roen og gleden med fisket etter laks. Vertskapet er kun en kvalitetssikrer for oppholdet i lag med gjesten.

Nettverksbygging er en viktig del av jobben for bedrifter og sammen med ansatte og gjester blir varige bånd knyttet for felles beste, på slike turer. God mat og drikke med noen skikkelige historier og skrøner hører med.

Laksefiske er en aktivitet som kan brukes både for kick-off, styremøter, ledersamlinger og brainstorming for bedrifter.

Vertskapet har gjennom mange generasjoner vært sentral for opphold av bedrifter fra inn- og utland i Namsen. Vi har hatt folk fra hele verden, små og store bedrifter. Vår lokal kunnskap på fiske og selskaper er deres trygghet for et godt og innholdsrikt opphold.

Vi tilbyr forskjellige overnattings muligheter. Ønsker du å sovne til lyden av Namsen på ett «hotell» – og kanskje prøve fiskelykken – ta kontakt med oss, eller sjekk tilgjengelighet for opphold i sommer og høst.

 Vertskapet: Berit og Jon Ivar