Våre pakketilbud på fiske og jakt

Enten dere ønsker å fiske laks i en av Norges beste lakseelver eller gå på jakt med våre guider, har vi en pakke som passer for deg og dere. Nedover siden finner du mer informasjon om alle våre pakker og tilbud. Du kan klikke på hver pakke for å finne ut mer om hva som er inkludert. Hvis ingen av pakkene våre faller i smak «skreddersyr» vi gjerne en pakke til deg! Vi ser frem til ditt besøk!

For mer informasjon om, pris og  booking av de ulike pakkene ta kontakt med oss: [email protected]t.no / +47 74 33 00 00

Laksefiske 2019

Pakke 1

Tilrettelagt fluefiske på Mediå/Fossland og Nedre Mediå.

Upper Namsen Fishing og Namsentunet kan fra sommeren 2017 tilby et unikt fluefiske på de attraktive fiskesonene på Mediå/Fossland og Nedre Mediå i Grong.

Tilbudet gjelder fra 10.juli-1.september.Vi har plass for 12 stenger og 2 båter pr. døgn. Det er rotasjonsfiske på hele 5 km elv i både Namsen og Sanddøla.

Pakken inneholder følgende:

Fluefiske fra land eller båt med rotasjon. Fiske er tillatt hele døgnet.

Overnatting i et enkeltrom eller dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag)   

Roer/guide kan leies.

I tilbudet er følgende inkludert:

Valdkart over sonene, garderober, tørkerom, sløyebenk, frysebokser for fangstene, badstuer.

NB: Desinfisering av fiskeutstyr er påbudt før oppstart av fiske i Namsen. Desinfiseringsbenker og middel finnes på Namsentunet. 

Ta kontakt for tilbud

Pakke 2

Laksefiske i uppernamsenDenne pakken inkluderer overnatting i enkelt- eller dobbeltrom med frokost og med halvdøgnskort fiske. Du fisker i Fiskumfoss i Grong som er stoppestedet for laksen i Namsen, til tross for at Nord-Europas lengste laksetrapp ligger her.

Fiskumfoss

Ta kontakt for tilbud

Pakke 3

Laksefiske i NamsenDenne pakken inkluderer overnatting i enkelt- eller dobbeltrom med frokost og med halvdøgnskort fiske. Du fisker på Holandsøya Gård der valdet er ca. 2,2 km langt eller Fossland. På begge plasser har vi omalg 4-5 båter med motorer disponible for våre gjester.

Fossland, Holandsøya 

Ta kontakt for tilbud

Laksefiske i Namsen med fossevandring i Namsen og Grong

safariNamsen er en av de beste sportsfiskeelvene i verden og har en unik og stor laks å fiske på. Namsen er topp 5 i verden både på antall laks i elva og på oppfanget kg laks. Hvert år får vi mange lakser som er større enn 10, 15 og 20 kg.

Bli med på fossevandring og se våre 3 fosser i Grong: Formofossen, Tømmeråsfossen og Fiskumfoss. Alle disse fossene ligger like ved Namsentunet og har en spesiell plass i våre hjerter. Disse fossene har lang tradisjon for fiske og fangster gjennom mange hundre år. Fossene er av ulik karakter og den lengste er på hele 35 meter. Her får dere se mye laks i fossene og laksetrapper hvor laksen vandrer opp fossen. En lokalkjent guide vil bringe dere trygt rundt med minibuss.

Grupper på 4-12 personer i en halv uke i perioden 1. juni-15.september. Overnatting i enkeltrom/dobbeltrom, helpensjon, 2 guider, 2 aktiviteter.
Link til PDF med mer informasjon Produktblad.pdf

Ta kontakt for tilbud

Eksklusiv laks- og havfiske i Namsen og Vikna

vikna-kombiHer kan du oppleve å få storlaksen på kroken! Kjempe med en rugg som har store krefter kombinert med et vilt og yrende sjøfiske på Vikna. Båten som vi bruker på havfisket er på 24 fot og er en rask og trygg båt. Vi har egen skipper og guide ombord. På turen vil dere oppleve store og sprutende bølger, og er dere heldige kan dere få se forskjellige dyr som blant annet havørn, seler og hval.

I Namsen fisker du både fra båt og land på ulike vald. Er man tidlige ute med å booke kan man få muligheten til å fiske ved den berømte Fiskumfossen. Fiskumfossen er en stor og høy foss på 35 meter som også har en laksetrapp. Her står det mye laks! I Namsen fisker man med fiskestang og som agn bruker man enten wobbler, sluk, mark eller flue.

All transport/leiebil, overnatting i enkeltrom/dobbeltrom med helpensjon, fiske i Namsen og Vikna, guider, fiskeutstyr for elv og sjøfiske og 2 opplevelser (Namsen Laks Aviarium og Museum samt elgsafari/besøke et oppdretts anlegg).

Grupper er på 4-8 pers i 6 dager i perioden 1.juni-31.august.
Her finner du mer informasjon: Produktblad.pdf

Ta kontakt for tilbud

Eksklusivt laksefiske i Namsen med kombinert skytetrening av hagle, pistol/revolver og rifle på Solum skytefelt

laks-skytingFiske etter laks i den kjente elva Namsen er alltid spennende og har fristet mange fiskere fra hele verden i snart 200 år. Vår særs gode og friske laksestamme er viden kjent både i størrelse og mengde.

I tillegg kan vi tilby våre kunder trening med diverse våpen på Solum Skytefelt i Harran. Her trener vi for det meste med hagle, pistol og rifle på en flott bane bare 10 minutter unna Namsentunet. Her er det dyktige skyteinstruktører på ulike våpen. Skytefeltet har egen leirduebane, og egen bane for rifler og pistol. Alle våre gjester må bestå skyteprøven for felling av storvilt i Norge under oppholdet.

All transport for gjestene, overnatting i enkeltrom/dobbeltrom med helpensjon, skytetrening med våpen og bevis for jakt på storvilt i Norge, skyteinstruktører med 3 ulike våpen, lån av våpen og ammunisjon, guider for laksefiske, rotasjon mellom skyting og laksefiske, 3 opplevelser i Grong.

Grupper på 4-8 pers i 5 dager i perioden 1.juni-15.september.
Her finner du mer informasjon: Produktblad.pdf

Ta kontakt for tilbud

Laksefiske i Namsen og bukkejakt på rådyr

laks-bukkeTroféjakt på rådyr på Vikna kombinert med laksefiske i Namsen er en stor totalopplevelse i en frisk og rein natur: «Namdalen er Europas lunge».

Namsen er en av de beste sportsfiskeelvene i verden og elva har en unik og stor laks å fiske på. Namsen er topp 5 i verden på antall laks i elva og kg oppfanget laks.

På Vikna, Jøa eller Leka er det en stor stamme av rådyr, spredt mellom sjø, tjern, viker, daler og fjell med lite vegetasjon på, så her er det lett å se bukken på god avstand. Bukkene er store (20-25 kg) og mange av dem har gullgevir og trofeene er mange ganger på mellom 300-500 gram for jegeren.

All transport/leiebil for gjestene, overnatting i enkeltrom/dobbeltrom med helpensjon, skytetrening med våpen og bevis for jakt på storvilt, lån av våpen og ammunisjon, 1 bukk pr. jeger, guider på jakt og laksefiske, 1 opplevelse på Vikna og Grong.

Grupper på 4-8 personer i 6 dager fra 1.aug.-25.sept.
Her finner du mer informasjon: Produktblad.pdf

Ta kontakt for tilbud

Laksefiske i Namsen, samt gås- og stokkandjakt på Vikna

stokkandI mange år har Stein Karlsen utviklet et unikt produkt med jakt på gås og stokkand på gården sin på Løvøya; ei lita øy på Vikna. Her er det mye fugl fra naturen av, men i tillegg ruger stokkandunger her hver vår. Avhengig av hvor mange kunder som har booket jakt i løpet av vinteren og våren, bør vi i løpet av en todagers jakt ha hatt minst 50 skuddforsøk på fugl per jeger.

Fiske etter laks i den kjente Namsen elva er alltid spennende og har fristet mange fiskere fra hele verden i snart 200 år. Vår unike gode og friske laksestamme er viden kjent både i størrelse og mengde.

All transport/leiebil, guiding, overnatting i enkeltrom/dobbeltrom med helpensjon, lån av våpen og ammunisjon, jakt og fiskerettigheter er inkludert. 1 opplevelse på Vikna og Grong. Rotasjon mellom jakt og fiske.

Grupper på 4-8 personer i 6 dager fra 1.aug.-25.sept.
Her finner du mer informasjon: Produktblad.pdf

Ta kontakt for tilbud

Tradisjonell «drivjakt» på elg

elgjaktJakta på elg i Norge og i Namdalen er spesiell. Her driver vi med «drivjakt» på elgene mot utsatte skyttere på post. Posten er nøye utvalgt etter mange års kunnskap på elgens vandring under jakta. Her er gjestene underlagt et lokalt jaktlag og man er forpliktet til å følge de regler, og jaktlagets egen avskytningsplan av elg som er godkjent av myndighetene i regionen. Guidene eller «driverne» jager elgen med hunder, og sørger for at elgen blir tvunget mot våre skyttere, slik at vi får skutt «rett elg».

Lokal transport/leie bil, overnatting på enkeltrom med helpensjon, skytetrening på Solum skytefelt, lån av våpen og ammunisjon, jaktrettigheter på elg i lag med lokalt jaktlag, guide/loser med hund, henting av elg i skogen og flåing av elgen.

Grupper på 3-6 gjester i 5 dager i perioden 24.sept-15.nov.
Her finner du mer informasjon: Produktblad.pdf

Ta kontakt for tilbud