Overnatting

Ser du etter overnatting i Grong? Hva med å overnatte i fire ulike tømmerhus – hvert med sitt unike navn og uttrykk? Den eksepsjonelle beliggenheten – like ved en av verdens beste lakseelver – gjør at Namsentunet virkelig er noe for seg selv.

Våre priser

Snarvei-Overnatting

Dobbeltrom/tomannsrom

www.hanen.no

www.tripadvisor.com

www.visit.trondelag.no

Enkeltrom  kr. 895,-
Dobbelrom  kr. 1095,-

Finn ledig kapasitet her

 

Namsentunet-dobbeltrom

Dobbeltrom/tomannsrom

www.hanen.no

www.tripadvisor.com

www.visit.trondelag.no

Enkeltrom kr. 945,-
Dobbeltrom kr. 1.195,-

Finn ledig kapasitet her

Namsentunet-Firemannsrom

Tre-/firemannsrom

www.hanen.no

www.tripadvisor.com

www.visit.trondelag.no

3 sengs rom kr. 1.495,-
4 sengs rom kr. 1.695,-

Finn ledig kapasitet her

I prisen er det inkludert frokost. Badekåpe inngår i romprisen og du kan benytte  badstue uten ekstra kostnader.

Bestilte rom holdes til kl.18.00 ankomstdagen om ikke annet er avtalt.
Rom som er bestilt og som ikke holder avtaler blir belastet kunden.

Avbestilling av rom skal skje senest kl. 24.00 før ankomstdagen.

Prisene gjelder for 2017.

Om Namsentunet

Namsentunet ligger 3 km nord for Grong sentrum, like ved elva Namsen på Fossland. Tunet består av i alt 15 bygg som er bygget opp i et typisk setertun i vikingestil. Alle husene er oppført i laftet tømmer eller med villmarkskledning. Alle husene er belagt med torvtak og vi har brukt mye skifer, stein og skigjerder for å gjøre tunet til noe spesielt like ved E-6 og elva Namsen…. Tunet er forholdsvis nytt, de første husene ble oppført i 2004, men er nå utvidet til å inneholde 22 soverom med god standard. Tunet er et godt utgangspunkt for den som vil bruke kroppen i naturen, og den er enestående her i Namdalen…. Her kan du jakte, fiske, gå og slappe av i pakt med naturen. Ta med hunden og familien på tur og prøve og finne seg selv i lag med sine nærmeste….!
Det i seg selv er en stor opplevelse og burde være en rekreasjon som legene burde gi på «blåresept»

Vi har 22 rom i forskjellige prisklasser, fordelt på 4 tømrede småhus. Noen av husene har felles stue og deling av bad. Du kan leie hele huset eller et rom, enkeltrom, dobbeltrom    eller familierom med 3 eller 4 sengeplasser. De fleste rom har tv og trådløst internett.

Alle gjestene har tilgang til Namsentunet der maten serveres og du kan ta deg en varm kopp kaffe og kose deg i sofakroken og se på tv eller lese dagens aviser… Vi har alle rettigheter!

Vi tar i mot møter, kurs og forskjellige typer selskaper som bryllup, konfirmasjon og stor dager.. Vi har plass til ca. 75 personer i Namsentunet.  Hva med et slektstreff.….?

Vi hjelper deg gjerne!!