Overnatting

Ser du etter overnatting i Grong? Hva med å overnatte i en av våre fem ulike tømmerhus – hvert med sitt eget unike navn og uttrykk? Den eksepsjonelle beliggenheten – like ved en av verdens beste lakseelver – gjør at Namsentunet virkelig er noe for seg selv.

Finn ledig kapasitet og priser her

Rommene kommer i forskjellige størrelser og prisklasser, og er fordelt på 5 forskjellige hus. Noen av husene har tilgang til felles stue. Badene er enten private eller delt med naborommet. Ta kontakt med oss direkte på tlf: 74 33 00 00 for å booke rom med eget bad. Du kan leie hele huset eller et rom, enten det er enkeltrom, dobbeltrom eller familierom med 3 eller 4 sengeplasser. Alle hus og rom har trådløst internett.

Dobbeltrom/tomannsrom

Snarvei-Overnatting

Namsentunet-dobbeltrom

Tre-/firemannsrom

Namsentunet-Firemannsrom

Finn ledig kapasitet her

I prisen er det inkludert frokost. På alle rom er det badekåper og du kan benytte våre badstuer uten ekstra kostnader.

Bestilte rom holdes til kl.18.00 ankomstdagen om ikke annet er avtalt.
Rom som er bestilt og som ikke holder avtaler blir belastet av kunden.

Avbestilling av rom må skje senest  48 timer  før booket ankomsttid.

Om Namsentunet

Namsentunet ligger 3 km nord for Grong sentrum, like ved E6 og elva Namsen. Tunet består av totalt 15 bygg som er bygget opp i et typisk setertun i vikingestil. Alle husene er oppført i laftet tømmer eller med villmarkskledning. Husene er belagt med torvtak og vi har brukt skifer, stein og skigjerder for å gjøre tunet til noe spesielt. Innvendig er husene og rommene av høy standard. Tunet er forholdsvis nytt. De første husene ble oppført i 2004, men ble i 2012 utvidet til å inneholde 21 soverom. Tunet er et godt utgangspunkt for den som vil bruke kroppen i naturen, og den er enestående her i Namdalen. Her kan man jakte, fiske, gå turer i skog og mark eller bare slappe av i pakt med naturen.

Rommene kommer i forskjellige størrelser og prisklasser, og er fordelt på 5 forskjellige hus. Noen av husene har tilgang til felles stue. Badene er enten private eller delt med naborommet. Du kan leie hele huset eller et rom, enten det er enkeltrom, dobbeltrom eller familierom med 3 eller 4 sengeplasser. Alle hus og rom har trådløst internett og de aller fleste rom har tv.

På sommerstid har vi åpen restaurant med en innholdsrik a la carte meny. På vintermånedene ordner vi mat til våre overnattingsgjester ved forhåndsbestilling. Vi fokuserer stort på hjemmelaget og kortreist tradisjonsmat. Vi har alle rettigheter!

I tillegg til å være et overnattingssted, tar vi også i mot møter, kurs og forskjellige typer selskaper som bursdager, bryllup, konfirmasjon og andre stordager. Vi har plass til ca. 70 middagsgjester i hovedhuset, og 35 middagsgjester i vårt helt unike selskapslokale «åttekanten».

Velkommen!