Fiske og jakt

Namsentunet i Grong tilbyr overnatting, pakketilbud med fiske og overnatting, samt fiskekort for laksefiske i Namsen. Trykk på lenkene nedenfor for å lese mer om hvert enkelt tilbud.

Overnatting

Fire ulike tømmerhus – hvert med sitt unike navn og uttrykk. Den eksepsjonelle beliggenheten i Grong – like ved en av verdens beste lakseelver – gjør i tillegg sitt til at Namsentunet virkelig er noe for seg selv.

Les mer

Pakketilbud – laksefiske

Laksesesongen i Namsen starter 1.juni og varer i tre måneder til 31.august. Fra 15.september og ut oktober har vi som er lokale fiskere og grunneiere i Grong et fiske som er rettet mot uttak av rømt oppdrettsfisk. Dette fisket har vi nå holdt på med siden 1989. Med varierende uttak av rømt oppdrettslaks hvert år, alt etter hvor mye rømt laks som kommer fra oppdretterne. Dette er administrert av Namsenvassdragets Grunneierforening og i samarbeide med Fiskerikonsulenten i Nord-Trøndelag.

Les mer

Pakketilbud – jakt

Jakta på elg i Norge og i Namdalen er spesiell. Her driver vi med «drivjakt» på elgene mot utsatte skyttere på post. Posten er nøye utvalgt etter mange års kunnskap på elgens vandring under jakta. Her er gjestene underlagt et lokalt jaktlag og man er forpliktet til å følge de regler, og jaktlagets egen avskytnings plan av elg som er godkjent av myndighetene i regionen. Guidene eller «driverne» jager elgen med hunder, og sørger for at elgen blir tunget mot våre skyttere, slik at vi får skutt “rett elg”.

Les mer

Fiskekort

Lakseparadiset Namsen og Upper Namsen Fishing ligger i Grong kommune, 200 kilometer nord for Trondheim. Namsen betraktes av sportsfiskere som et lakseparadis av dimensjoner! Og det var ikke uten grunn at de engelske Lakselordene døpte elva «The Queen of The Rivers». Og han som fant denne elva kom nettopp til vårt område, som vi i dag kaller for «The Upper Namsen Fishing», og de kom allerede på 1830-tallet.

Les mer