Vår / sommer

Vi tilbyr eksklusivt laksefiske i elvene Namsen og Sanddøla 

Vi har 4 elvesoner som tilsammen er 11 km lang, og vi har 13 båter med motorer  samt landfiske. S

ammen med et  opphold på Norges fineste fiskecamp blir dette uforglemmelige dager. På alle soner tilbyr et tilrettelagt fiske uten motfiske av noe slag.  Hvert år får våre soner et sted . mellom 12-1500 lakser pr sesong. Mange opplevelser i en fortsatt   rik elv på villaks. Snitt vekten  hvert år er på ca. 4-4,5 kg. Namsen som elv er fortsatt Kongen av elver i Norge.

 

 

 

Elvesnorkling i Namsen

Vi har 12 overlevnings drakter for bruk i elva Namsen eller Sanddøla. En kald men artig og annerledes tur gjennom det våte elementet. Er vi heldig vil vi se laksen på bunnen av elva.

 

 

 

Fossevandring

Vi besøker de 3 kjente fossene i vår nærhet som er Formo-, Tømmerås- og Fiskumfossen. Her kan dere ta del i kulturen og tradisjonene innenfor fiske, fangst og kulturtradisjoner innen jord og skog som disse fossene har betydd for menneskene i Grong og Namdalen i over 1000èner av år.

 

 

 

 

Kanotur i Namsen

Vi kan tilby 12 kanoer for en hyggelig og avslappende tur på Namsen. Her ser vi på kulturlandskapet og forteller hvor viktig Namsen har vært for menneskene i Namdalen. Vi stopper på kjente steder underveis

 

 

 

 

Namsskogan Familiepark

namsskogan-familieparkNamsskogan Familiepark ligger cirka 35 kilometer nord for Namsentunet. Familieparken kan tilby litt av hvert for både barn og voksne – for både en og to dager. Opplev dyr fra den namdalske faunaen, ta en rast ved det idylliske Tronesvannet – eller kos deg med et utall aktiviteter. Mer informasjon finner du på www.namsskoganfamiliepark.no

 

 

 

Grongtur» til fots eller på sykkel

Grong kommune har sammen med diverse lag og foreninger sørget for mange fine gå- og sykkelstier i nærområdet. Løypene er merket på kart, en egen brosjyre gir en god veibeskrivelse og presentasjon av de ulike løypene. Det er også muligheter for å leie sykkel. Vi anbefaler å legge turen til Rognsmoen og naturstien på Fiskumfoss. Her finner du fine, merkede stier der det også er slått opp informasjonstavler underveis. Mer informasjon finner du på www.grongfri.no.

 

 

Ridetur i fjellet

For gjester av Namsentunet som er interessert i hest og ridning anbefaler Jørem Gård Gården har cirka 30 hester og vi kan i samarbeid med vertskapet på gården arrangere turer for lag og bedrifter.  For info se på www.jorum-gard.no.