Om Namsentunet

481301_309043229181177_1750948698_n
Namsentunet ligger tre kilometer nord for Grong sentrum, like ved elva Namsen på Fossland.

Tunet består av i alt 15 bygg som er bygd som et typisk setertun i vikingestil – oppført i laftet tømmer eller med villmarkskledning. Alle husene er belagt med torvtak og det er  brukt mye skifer, stein og skigjerder for å gjøre tunet til noe spesielt like ved E6 og elva Namsen.

De første husene ble oppført i 2004, men ble etter hvert utvidet til å inneholde 18 soverom med god hotellstandard. Tunet er et godt utgangspunkt for den som vil bruke kroppen i naturen, og framstår som et unikt anlegg i vårt distrikt. Her kan du jakte, fiske, gå tur eller rett og slett slappe av i pakt med naturen.


Vi kan skilte med 18 rom med hotellstandard i forskjellige prisklasser, fordelt på fire tømrede småhus. Noen av disse har felles stue og deling av bad. Du kan leie hele huset eller et rom; enkeltrom, dobbeltrom eller familierom med tre eller fire sengeplasser. De fleste rommene har både TV og trådløst internett.

 

I prisen er det inkludert frokost. Badekåpe inngår i romprisen og du kan benytte  badstue kostnadsfritt.

   Alle gjestene har tilgang til Namsenstuen. Der serveres maten, og og du kan ta deg en varm kopp kaffe og kose deg i sofakroken og se på TV eller lese dagens aviser.

Vi har alle rettigheter!

 

 

 

 

Namsentunet er perfekt for møter, kurs, blåturer, julebord og årsmøter for bedrifter, lag og foreninger. Bestill alle typer selskaper som for eksempel jubileum, bryllup, konfirmasjon og bursdager. Vi har plass til 80 personer i Namsentunet, men i tillegg har vi et stort restauranttelt med plass for 200-300 personer.

Hva med et slektstreff? Vi hjelper deg gjerne!!

Vi på Namsentunet vil gjerne arrangere noen temakvelder nå i vinter/vår.

Kom gjerne innom for å se på våre lokaler – eller ta kontakt for tilbud!

Bilder fra Namsentunet