Om Namsentunet

481301_309043229181177_1750948698_n
Namsentunet ligger 3 kilometer nord for Grong sentrum, like ved elva Namsen.

Tunet består av i alt 15 bygg som er bygd opp i et typisk setertun i vikingestil – oppført i laftet tømmer eller med villmarkskledning. Alle husene er belagt med torvtak og det er brukt skifer, stein og skigjerder for å gjøre tunet til noe spesielt like ved E6 og elva Namsen.

De første husene ble oppført i 2004, men ble i 2012 utvidet til å inneholde 21 soverom med god hotellstandard. Tunet er et godt utgangspunkt for den som vil bruke kroppen i naturen, og framstår som et unikt anlegg i vårt distrikt. Her kan du jakte, fiske, gå tur eller bare slappe av i pakt med naturen.


Vi kan skilte med 21 rom i hotellstandard i forskjellige størrelser og prisklasser, fordelt på 5 tømmerhus. Badene er enten private eller delt med naborommet. Du kan leie hele huset eller et rom; enkeltrom, dobbeltrom eller familierom med 3 eller 4 sengeplasser. Alle hus og rom har trådløst internett og de aller fleste rom har TV.

I prisen er det inkludert frokost. Badekåpe finnes på alle rom og du kan benytte våre badstuer kostnadsfritt.

 

På sommerstid har vi åpen restaurant med en innholdsrik a la carte meny. På vintermånedene ordner vi mat til våre overnattingsgjester ved forhåndsbestilling. Vi fokuserer stort på hjemmelaget og kortreist tradisjonsmat! Vi har alle rettigheter!

 

Namsentunet er et perfekt sted for å avholde selskaper, møter, kurs og konferanserjulebord og årsmøter for familier, bedrifter, lag og foreninger. Bestill alle typer selskaper som jubileum, bryllup, konfirmasjon, slektstreff og bursdager. Vi har plass til 70 middagsgjester i hovedhuset og 35 middagsgjester i vårt helt unike selskapslokale «åttekanten». I tillegg har vi Laksesætra og Lakseslottet hvor begge husene har plass til 10 middagsgjester.  Så her kan man enten avholde selskap eller møter i ett av husene, eller i kombinasjon av flere. 

Kom gjerne innom for å se på våre lokaler – eller ta kontakt for tilbud!

Velkommen til oss på Namsentunet! 

 

 

 

Bilder fra Namsentunet