Våre tilbud, Holandsøya

Pakke for Øiem/Holandsøya

Elv:                   Namsen-Grong.
Sesong:          Juni-august.
Fiske:              Upper Namsen Fishing.(UNF)
Art:                  Atlanterhavslaks-Sjøørret.


Reisetype

Gruppe-4 personer/ halv uke.(A)

Gruppe-4 personer/en hel uke.(B)

Gruppe-8 personer/halv uke.(C)

Gruppe-8 personer /en hel uke.(D)

Opphold:   

Holandsøya-Enkelt-/dobbeltrom.

Pris, ta kontakt for tilbud: [email protected]  tlf. +47 995 12 000.

Om pakkene

Pakken er for 4/8 personer i en halv eller hel uke. Vi selger én eller to slike grupper, avhengig av hvor mange personer det er i gruppen.
Pakken inneholder 4/8 landkort og 2/4 Namsenbåter med motor og drivstoff under oppholdet. Det er påbudt med redningsvester ved bruk av båtene og disse finnes alltid i båtene eller henger lett tilgjengelig i gapahuken.

Overnattingen er i Fiskebolligen på Holandsøya Gård. Her disponerer dere 3/4 eller alle 7 soverommene. Under oppholdet er det selvhushold, og Fiskeboligen har alt av utstyr for å kunne bo og lage mat til alle. Vi har utstyrt Fiskeboligen med redskaper og utstyr slik at den kan ta i mot grupper på inntil 15 personer. I Fiskeboligen har vi et stort spisebord, stue med en salong for 10 personer og TV med de fleste kanaler. En stor terrasse med sitteplasser for 10 personer. Tørkerom og frysebokser.

Vi har egne valdkart og fiskeregler for Namsenvassdraget finnes på vår hjemmeside.
Desinfisering av fiskeutstyr og bekledning gjøres ved ankomst. En kjentmann vil vise dere båtene og valdet slik at dere blir kjent med grensene for valdsonen hver dag. Det er påbudt å melde inn alle fangster; stor som liten; de som settes ut, og de som blir tatt med på land.
Fangstrapporten skrives daglig inn i fangstboka som ligger på terrassen på Fiskeboligen, eller i gapahuken ved båtstøa ved Namsen.

Generell beskrivelse

Laksesesongen i Namsen starter 1.juni og varer i tre måneder til 31.august. Fra 15.september og ut oktober har vi som er lokale fiskere og grunneiere et fiske som er rettet mot uttak av rømt oppdrettsfisk. Dette fisket har vi nå holdt på med siden 1989. Uttaket av rømt oppdrettslaks varierer fra år til år; alt etter hvor mye rømt laks som kommer fra oppdretterne. Dette er administrert av Namsenvassdragets Grunneierforening og i samarbeid med Fiskerikonsulenten i Nord-Trøndelag.