Møter og kurs

Namsentunet har mange og ulike bygninger som alle egner seg godt til møter, kurs og konferanser. I hovedhuset er det plass til 70-80 personer. I åttekanten, som forøvrig et annerledes og tøft selskaps- og møtelokale, er det plass til opptil 40 personer. I tillegg har vi to mindre møterom, Lakseslottet og Laksesetra, med plass til 12 personer i hver. Her kan man benytte seg av ett eller flere av lokalene avhengig av hva man har behov for. Namsentunet er ypperlig hvis man skal dele seg opp i grupper eller jobbe i ulike team!  

Kurs i åttekanten2Energiservering i Åttekanten

Alle møtelokalene har AV-utstyr og alle møte- og kurslokaler har gratis trådløst internett. Deltagerne får også utdelt papir og skrivesaker.

Servering til møter og kurs

Vi har laget en egen meny for møter og kurs som dekker alt fra de enkle behov, til tallerkenretter og større lunsj- og middagsbuffeter.

I kursmenyen finner dere blant annet kaffe/te, mineralvann, vafler, lefser, kaker, oppskåret frukt, grønnsaker med dip, oppsmurte rundstykker og snitter. Vi har også varme smørbrød og et stort utvalg i tallerkenretter og lunsj-buffeter. Vi satser stort på hjemmelaget og kortreist mat! 

For booking eller mer informasjon om de ulike mulighetene på Namsentunet, ta kontakt med oss på [email protected] eller +47 74 33 00 00. Kom gjerne innom og ta en titt på lokalene! 

VELKOMMEN TIL NAMSENTUNET!