Julebord

Velkommen til julebord på Namsentunet!

julebord2

Vi tar i mot alle former for julebord, firma så vel som familier og vennegjenger. Vi tilrettelegger julebordet etter deres ønsker – enten dere ønsker en kveld med fokus på mat og drikke, eller en kveld med fart og aktiviteter. 

Julebord

På vinters tid forvandles Namsentunet til rene juleparadiset. Når det er mørkt og kaldt ute holder vi det varmt og godt inne, med fyr i peisen og levende lys på bordene. Juletre og julepynt hører også med.

God mat og drikke er en selvfølge på et julebord. Hos oss står den tradisjonelle julematen sterkt, med selvfølgelig tilhørende drikke. Vi sererver alt fra 1 til 4-retters middager, til store og innholdsrike buffeter. Med dyktige og erfarne kokker lover vi å servere nydelig julemat. Vi har alle rettigheter!

Vi har plass til ca. 70 middagsgjester i hovedhuset. Her er det også muligheter for å gjøre plass til musikk og dansegulv. I åttekanten er det plass til ca. 40 middagsgjester. I åttekanten er det en grill/bålplass midt i rommet som man kan gjøre noe morsomt ut av. Man kan også kombinere disse to byggene dersom dere er et selskap på flere enn 70 personer.

Book hele Namsentunet og få alle lokaler, fellesområder og rom for dere selv!

Overnatting

Namsentunet har 21 rom med totalt 49 sengeplasser. Ved rommene er det også store fellesområder hvor man kan være sosiale. Her kan man både starte og avslutte julebordet. Hva med å komme tidligere på dagen, hoppe i badstua, og gjøre julebordet til en helaften? Morgenen etter blir det servert en stor og variert frokostbuffet tilpasset slitne julebordsgjester. Vi gir selvfølgelig rabatterte priser på rom til våre julebordsgjester!

Priser

Kontakt oss på [email protected]/+47 74 33 00 00 for et uforpliktende pristilbud! Inkludert i prisen når dere bestiller julebord hos oss er alltid aperitiff i åttekanten. Her tenner vi opp bålet/peisen i lokalet som skaper en koselig og hyggelig atmosfære.

Høres dette interessant? Kontakt oss i dag! Vi gir dere gladelig mer informasjon og forteller om mulighetene hos oss.

20160227_142530