SKI AND SLEEP

Hotellovernatting med heiskort på Bjørgan

Vi tilbyr deg overnatting, inkludert heiskort, til kun 750,- per pers!

Kombiner skidagen på Grong Skisenter med å overnatte på idylliske Namsentunet! Vi har ulike hotellrom, alt fra enkeltrom og dobbeltrom, til større familierom. Fordelen med å overnatte hos oss er at man har tilgang til store fellesområder rett utenfor hotellrommene. Her kan man være sosiale sammen med familien eller vennegjengen både morgen og kveld. I tillegg har våre overnattingsgjester tilgang til 2 badstuer. Hva med å avslutte dagen i bakken med en tur i saunaen? På morgenen serverer vi en deilig frokostbuffet, som selvfølgelig er inkludert i prisen.

Vi har tett samarbeid med Grong Skisenter (Bjørgan) som er Nord-Trøndelags største skisenter. Skisenteret ligger ca. 10km sør for Namsentunet. På Bjørgan finner du  4 skiheiser, 15 forskjellige nedfarter, egen terrengpark for Snowboard & Twintipp, og 150m barnebakke.

Du finner også det nye skiskytterstadion, hvor du kan gå flere mil i opptråkkede løyper rundt stadion, eller være deltager\tilskuer på flere arrangement.

Eller kanskje det frister med en av Nord-Trøndelags fineste fjell-løyper? Her kan du nyte flere mil med oppkjørte løyper på fjellet.

Book din overnatting hos oss så ordner vi med heiskort, slik at alt er klart til å dra i bakken med en gang dere ankommer.

 

Trykk på linken under for å booke direkte

→ Grong skisenter – Pakketilbud

eller ring oss på 74 33 00 00 !