Bryllup på Namsentunet

Planlegger du bryllup? Hold ditt bryllup på Namsentunet og få en opplevelse for livet!

unspecifiedv

Namsentunet er et perfekt sted for å holde bryllup. Namsentunet er plassert rett ved elven Namsen og er et moderne setertun bygget i Vikingstil. De romantiske og eventyrlige omgivelsene vil sette rammen for bryllupet, og er like vakre alle årstider.

Se bildegalleri nederst på denne siden!

I tillegg til fine omgivelser er vi på Namsentunet opptatt av at bryllupet skal være en opplevelse for livet. Derfor tilbyr vi helt unike opplevelser. Hva med å reise i en T-Ford på vei til kirka? Og med hest og vogn etter vielsen? For å deretter ta en brudeferd opp Namsen? Med slike opplevelser blir en slik stordag ekstra minneverdig, både for brudeparet og selskapet.

unspecifiedvielse-for-web-85

Unike opplevelser

Det blir ikke mer nasjonalromantisk enn med en ekte brudeferd med båt opp elva. Samtidig er det utrolig tøft og spennende! Etter nøye planlegging gjennomførte Namsentunet sin første brudeferd i Namsen sommeren 2016, og gjett om det ble vellykket!

unspecifiedbEtter vielsen foreslår vi at brudeparet reiser med hest og vogn til Grong sentrum. Vognen er en hvit, viktoriansk brudevogn fra 1890-tallet. Fra Grong sentrum kan brudeparet kjøre båt opp elva og helt inn til Namsentunet. På vei oppover elva er det muligheter for å ta en «champagnestopp» på et av svabergene. Båtføreren vil være en lokal guide som kjenner alle krinker og kroker i elva. Brudeferd er selvsagt kun en sommeraktivitet. Ellers i året er hest (enten med vogn eller slede) eller T-Ford gode alternativ. Se flere bilder i galleriet nederst på denne siden!

unspecifiednvielse-for-web-108

Namsentunet

Namsentunet har flere bygninger som man kan avholde selskap i. I hovedhuset er det plass til opptil 70 middagsgjester. I vår åttekant, som er et annerledes og tøft selskapslokale, er det plass til omtrent 40 middagsgjester. I Laksesætra og i Lakseslottet er det plass til øvrige 12 middagsgjester i hver av husene.

Her er det med andre ord mange muligheter, enten man ønsker å avholde selskapet i bare ett av byggene, eller i en kombinasjon med flere av byggene.

nam29middag-for-web-20unspecifiedcmiddag-for-web-31

I tillegg er det fullt mulig å avholde hele eller deler av selskapet ute. Vi har store og fine uteområder. Ved vikingbordet, som er under tak, har vi et stort utendørs dansegulv med en tilhørende scene. Ved siden av vikingebordet og dansegulvet kan vi sette opp langbord, buffeter eller partytelt dersom det er ønskelig. Se de fine utebildene i galleriet nederst på denne siden!

middag-for-web-99middag-for-web-142

Overnatting

Namsentunet har 21 rom med totalt 49 sengeplasser. Rommene er av god hotellstandard og av ulik karakter, bestående av enkeltrom, dobbeltrom og større familierom. Rommene har også store og fine bad. Avhengig av hvor mange som overnatter er badene enten private eller delt. Ved rommene er det også fellesområder hvor de overnattende kan være sammen. Dersom det er behov for flere sengeplasser enn hva det er plass til på Namsentunet finner vi en løsning på det. 

Mat og drikke

Vi på Namsentunet er opptatt av å skape gode mat- og drikkeopplevelser. I tillegg til at maten skal smake godt og se bra ut, er det viktig at mat og drikke sammen skaper gode smakssammensetninger. Vi er ikke i tvil om at de beste smakene kommer fra gode råvarer, derfor benytter vi oss mye av lokale leverandører som vi vet leverer god kvalitet. Sammen med brudeparet blir vi enige om en selskapsmeny. Det kan være 2, 3 eller en 4- retters middag eller en storslagen festbuffet. Vi har alle rettigheter!

nam04nam25middag-for-web-8

Planlegging og organisering

Vi vet at bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livene til brudeparet. Vi vet også at brudeparet kan være både nervøse og stresset før og under selve dagen. For å unngå dette er god planlegging alfa og omega, og her kan vi hjelpe dere. Vi vet at god planlegging gir gode resultater. I tillegg kan vi skilte med mange års erfaring med å arrangere selskaper.

Vi er også behjelpelig med all organisering, enten det er transport, blomster, pynt, musikk, underholdning o.l. På denne måten slipper dere å stå med alt ansvar selv. Ved å la oss hjelpe dere med å planlegge og gjennomføre bryllupet kan dere senke skuldrene og nyte hele prosessen!

Kontakt

Kom innom Namsentunet for en uforpliktende prat! Vi viser dere gjerne rundt og forteller dere nærmere om mulighetene hos oss. Kontakt oss på tlf: 74 33 00 00 eller via e-post: [email protected]

Se bildene fra Kari Mette og Arne-Martin sitt bryllup på Namsentunet sommeren 2016! Bildene viser hele bryllupsdagen – fra sminke og styling til middag og fest. Her får man et lite innblikk i hvordan det er å holde bryllup på Namsentunet (hold datamusa over bildet nedenfor for å kunne bla videre i bildegalleriet).